Vi vill delamed oss!

Vi vill delamed oss!

Vår samlade erfarenhet kan räknas i decennier.


Ju fler vi är som har kunskap om HUR vi kan skapa möjligheter för våra gemensamma målgrupper att utvecklas desto bättre blir livet för fler människor. Vi vill dela med oss!

Vår samlade erfarenhet av att jobba tillsammans med människor som har olika funktionsnedsättningar kan räknas i decennier. Vi har följt åtskilliga av våra deltagare över många år och vi VET att vi har skapat mening för många.

Vi vet också att det är medarbetarna inom vård, skola och omsorg som i stor utsträckning är verktyget för våra deltagares utveckling. Hör av er om något känns intressant för dig själv eller de medarbetare som du jobbar tillsammans med. Se en kort beskrivning av våra utbildningar nedan.

Första hjälpen till psykisk hälsa (tre dagar)


– där du får kunskaper och lärdomar om bland annat symtom, olika tecken, riskfaktorer och interventioner vid olika psykiska sjukdomar. Utbildningen är baserad på ett antal ’exempelcase’ men vi erbjuder också möjlighet att ta med sig egna exempel för att diskutera med handledaren och arbetsgruppen. Vi jobbar både enskilt och i grupp.

Kontakta oss: sara.sondell@arenaforutveckling.se

Mötet med en hemmasittare


– vi vet att det är svårt att bryta isolering, i utbildningen delar vi med oss kunskap och erfarenheter kring hur vägen ut från hemmet kan se ut.

Kontakta oss: calle.ericsson@arenaforutveckling.se

Handledning


– ett slitet begrepp som kan innebära mycket – det vi menar är; Var är vi idag och hur kan vi ta nästa steg mot Önskat läge? Vi jobbar tillsammans med hela personalgrupper och/eller enskilt.

Kontakta oss: sara.sondell@arenaforutveckling.se

Inspirationsföreläsning


Inspirations- föreläsning


– det behöver vi alla! Vi har haft förmånen att få berätta om våra erfarenheter i flera olika sammanhang. Hur vi gör i vårt jobb, hur det är att vara egen företagare, hur det är att vara kvinna och entreprenör eller hur vi tänker om ledarskap. Några timmar eller en heldag – det kan variera.

Kontakta oss: annika.meinhardt@arenaforutveckling.se

Citat från människor vi träffat när vi utbildat


”Är så otroligt nöjd av den kunskap och energi Ni har givit oss. Tycker det engagemang Ni visat oss varit enormt. Jag är full av idéer och energi till ett nytt och utvecklande arbetssätt”

”Det var mycket som startade i mina tankar, jag har mycket att ta tag i, men bara positivt!”

”Föreläsarna lyssnade verkligen, kände att man kunde fråga om allt, inget var fel!”

”För kort tid, jag vill höra ännu mera och lära mig massvis till!”

”Åhhh detta var den bästa utbildningen/kurs jag och Mia varit på. Helt otroligt! Glöm inte… Ni/vi är viktiga på riktigt. Vi ser fram emot nästa ggn vi ses! Tack för allt!”

”Ni fångar verkligen intresset! Det är känslosamt och Ni har tydliga exempel. Vi blev delaktiga!”