Nytänkande arena inom vård och omsorg

Nytänkande arena inom vård och omsorg

Vi skapar möjligheter att utvecklas bortom dagens gränser

 

Tillsammans bygger vi en Arena för Utveckling där du är viktig på riktigt

Arena för Utveckling grundades 2020 men baseras på erfarenheter från mer än 20 år i branschen.

Annika drev Resursteamet under tjugo års tid fram till 2017. Dessa år sammanfattas i glädje, utveckling och underbara möten. Ulrica, Calle och Sara var alla en del av Resursteamet. Efter några år isär och med nya erfarenheter bestämde vi oss under att vi ville driva och utveckla något nytt tillsammans. I slutet av 2020 fick vi förmånen att ta över en liten daglig verksamhet i Vällingby. Sequitur blev första steget i vår gemensamma ambition att bygga en modern och nytänkande arena inom vård och omsorg- Arena för Utveckling.

Arena för Utveckling har en fantastisk personalgrupp med ett trettiotal medarbetare. Vi arbetar kontinuerligt och strukturerat för att vara en attraktiv och modern arbetsplats. Alla är här för våra deltagares skull men medarbetare och deltagare är lika viktiga för verksamheten.

Hos oss arbetar det bland annat socionomer, arbetsterapeuter, beteendevetare, hälsopedagoger, undersköterskor, musiker och programmerare för att nämna några.

Det är viktigt för oss att vår personal har olika bakgrund, erfarenheter och varierande kompetenser så att vi kan erbjuda rätt innehåll och kompetens för alla som vill ha sin dagliga verksamhet hos oss.

Vill du bli en del av vårat fantastiska team? Här kan du läsa mer om hur du kommer i kontakt med oss. 

Möt vår ledning