En kaka (cookie) är en liten textfil som lagras på din dator. Filen innehåller information som gör det möjligt att på olika sätt förbättra för besökarna på en webbplats.

Kakor på arenaforutveckling.se sparar ingen personlig information om dig som besökare, till exempel e-post eller namn.

Vi använder kakor på arenaforutveckling.se främst att kunna förbättra din upplevelse på arenaforutveckling.se. De små textfilerna ger oss statistik och information så att vi kan optimera webbplatsen utifrån hur webbplatsen används. Dessutom kommer kakor ihåg inställningar för att kunna förenkla ditt besök på webbplatsen.

Det finns tre typer av kakor. På arenaforutveckling.se använder vi bara en:

1. Permanenta kakor lagras på datorn eller i mobilen under en längre period. De har ett förinställt datum och raderas när datumet infaller. De kan lagras högst i 24 månader.

2. Temporära kakor lagras tillfälligt på datorn eller i mobilen när du besöker en webbplats. De raderas så fort du stänger ner sidan.

3. Tredjepartskakor samlar in statistik om besökarnas aktivitet på webbplatsen.

Stänga av kakor
Om du inte vill tillåta att kakor sparas på din dator kan du blockera dem i din webbläsares säkerhetsinställningar. Om du blockerar dem får vi dock betydligt sämre underlag för att kunna förbättra webbplatsen för dig som besökare.

Kakor på arenaforutveckling.se
Enligt lagen om elektronisk kommunikation redovisar vi nedanstående kakor på webbplatsen:
Google Analytics-statistik. Dessa kakor ger oss bland annat information om antal besökare på do.se, vilka sidor de besökt och från vilka sidor de kom in till do.se. Informationen används för att kunna förbättra din upplevelse av webbplatsen. Ingen personlig information sparas och kakorna försvinner efter mellan 30 minuter till två år.

Lagen om elektronisk information
Allmän information om kakor och lagen om elektronisk kommunikation finns på Post- och telestyrelsens webbplats.