Johanneshov – Vi börjar där Du är

Välkommen till Arena för utveckling Johanneshov – en daglig verksamhet i Stockholm där DU är viktig på riktigt!

Johanneshov– Vi börjar därDu är

Välkommen till Arena för utveckling Johanneshov – en daglig verksamhet i Stockholm där DU är viktig på riktigt!

Vi skapar en Arena för utveckling där Du är viktig på riktigt!

Ett stenkast från Globen öppnar vi nu vår nya enhet i Johanneshov! Hit är du som fått en tillhörighet till personkrets 1 enligt LSS varmt välkommen! Vi erbjuder dig en modern verksamhet som är individuellt utformad efter vad just Du tycker är meningsfullt. Här kan du välja aktiviteter från Arena för utvecklings sex verksamhetsinriktningar: jobb, utbildning, it & programmering, spel & gaming, musik & skapande samt träning och hälsa. Vad dessa inriktningar ska innehålla på just Johanneshov utvecklar vi tillsammans med de som kommer till oss.

Läs mer om våra verksamhetsinriktningar

"Vill du vara en del av Arena för Utveckling – Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!"

Thumbnail VD AFU Sequitur

ULRICAANDERSSON

Vill du börja här?


Vi som stöttar


Alla som börjar i vår dagliga verksamhet får en egen stödperson. Alla stödpersoner har kunskap om LSS, samtalsmetodik, arbetsinriktningen och vår metodik.

Stödpersonens främsta uppgift är att skapa en utvecklande och meningsfull verksamhet. Du och din stödperson definiera tillsammans hur din verksamhet ska utformas, baserat på dina förutsättningar och hur du vill utvecklas. Detta dokumenteras sedan i din individuella genomförandeplan- som följs upp regelbundet.

Avslutningsvis, stödpersonen blir en del av ditt nätverk som stöttar dig i de frågor som ligger inom ramen för vårt uppdrag. Vi kan stötta i kontakter med myndigheter, vården och andra viktiga parter.

Kontakta oss för att börja här

Tjurhornsgränd 8
121 63 Stockholm

Johanneshov

På Arena För Utveckling Johanneshov är vi många som är intresserade av spel och gaming, musik, meningsfulla samtal, träning och mycket annat. Klicka in här under för att läsa mer om vad vi gör på dagarna.