Välkommen till
AFU Årsta Jobb

– en daglig verksamhet i Stockholm där DU är viktig på riktigt!

Välkommen till
AFU Årsta Jobb

– en daglig verksamhet i Stockholm där DU är viktig på riktigt!

Vi skapar en Arena för utveckling där Du är viktig på riktigt!

Arena för Utveckling finns inte minst för dig som drömmer om jobb, praktik eller utbildning! Vår verksamhet i Årsta specialiserar sig på just dessa områden och välkomnar dig som omfattas av personkrets 1 enligt LSS. Hos oss möter du kompetenta medarbetare med utbildning i Supported employment som steg för steg stöttar dig i riktning mot dina drömmar och mål.

Resan mot utbildning eller arbetsliv ser olika ut för olika personer. Vi arbetar tillsammans för att anpassa stegen efter dina behov och önskemål. Det kan vara allt ifrån att börja studera körkortsteori eller utföra arbetsuppgifter i våra lokaler, till att direkt söka en praktikplats som passar dig. Arena för Utveckling samarbetar med flera företag för att vi ska kunna matcha arbetsuppgifter och arbetsplatser med dina intressen och resurser.

Läs mer om våra verksamhetsinriktningar

Byängsgränd 6
120 40 Årsta

Årsta Jobb

Vår jobbenhet i Årsta finns för dig som drömmer om jobb, praktik eller utbildning. Våra medarbetare stöttar dig steg för steg i riktning mot dina drömmar och mål. Utöver jobb och utbildning erbjuder vi också andra aktiviteter inom exempelvis träning och hälsa. Kontakta oss så berättar vi gärna mer – varmt välkommen! Klicka in här under för att läsa mer om vad vi gör på dagarna.

"Vill du vara en del av Arena för Utveckling – Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!"

Thumbnail VD AFU Sequitur

ULRICA
ANDERSSON