Rådmansgatan 19
114 25 Stockholm

Rådmansgatan

På Arena För Utveckling Rådmansgatan är vi många som är intresserade av spel och gaming, musik, meningsfulla samtal, träning och mycket annat. Klicka in här under för att läsa mer om vad vi gör på dagarna.

Läs mer

Tjurhornsgränd 8
121 63 Stockholm

Johanneshov

På Arena För Utveckling Johanneshov är vi många som är intresserade av spel och gaming, musik, meningsfulla samtal, träning och mycket annat. Klicka in här under för att läsa mer om vad vi gör på dagarna.

Läs mer

Sorterargatan 23
162 50 Vällingby

Sequitur

På Arena För Utveckling Sequitur i Vällingby är vi många som är intresserade av programmering, spel, träning, jobb, musik och mängder av annat. Klicka in här under för att läsa mer om vad vi gör på dagarna.

Läs mer

Ulvsundavägen 106 C
168 67 Bromma

Bromma

På Arena för utveckling Bromma har vi stort intresse och kunskap till att stötta till praktikplatser. Vill du praktisera, skapa musik, träna fysiskt, programmera eller kanske har du egna förslag på vad du vill göra. Kul – vi träffar dig gärna och tillsammans kommer vi fram till hur vi bäst stöttar dig i dina mål. Klicka in här under för att läsa mer om vad vi gör på dagarna.

Läs mer

Byängsgränd 6
120 40 Årsta

Årsta Jobb

Vår jobbenhet i Årsta finns för dig som drömmer om jobb, praktik eller utbildning. Våra medarbetare stöttar dig steg för steg i riktning mot dina drömmar och mål. Utöver jobb och utbildning erbjuder vi också andra aktiviteter inom exempelvis träning och hälsa. Kontakta oss så berättar vi gärna mer – varmt välkommen! Klicka in här under för att läsa mer om vad vi gör på dagarna.

Läs mer

Boendestöd

För oss på Arena för utveckling ska boendestöd vara stödet som du kan behöva för att få livet att gå ihop. Vi möjliggör för att du ska få en väl fungerande tillvaro. Livet innehåller många olika delar och vi vet att om livet på hemmaplan fungerar bra ökar möjligheterna till goda relationer till andra och även möjligheterna till arbete/sysselsättning.

Läs mer

Siktgatan 8
162 50 Vällingby

Vinsta

Välkommen till AFU Vinsta. Vi jobbar aktivt mot psykisk hälsa genom att skapa aktivitet, sammanhang och kontinuitet. Vårt uppdrag är bland annat att rikta verksamhet till personer som har eller tidigare har haft en längre tid av isolering.

Om du är nyfiken eller har frågor går det utmärkt att kontakta Daniel Sefbom.

Läs mer

Välkommentill oss!

Vill du bli en del av Arena För Utveckling?


Vad KUL! Du behövs verkligen! Som medarbetare hos oss är du Viktig på Riktigt. Du är verktyget för våra deltagare att skapa sin egen Arena för utveckling.

Vill du också utvecklas? För oss är det självklart att du och vi som jobbar här också behöver en arena för utveckling. Vi vill lära nytt, ta till oss senaste forskningen och förstå vad som är viktigt att ta med sig in i vårt jobb.

Allt vi gör är på RIKTIGT, vi gör det TILLSAMMANS och vi har KUL. Vi tar ledarskapet på allvar och vi tar medarbetarskapet på allvar. Vi har samma värde, vi har olika roller och vi tar ett gemensamt ansvar för att det ska bli bra. Vi snackar inte skit, vi pratar om det som det handlar om med den det handlar om.

Har du erfarenheter av branschen? Har du en utbildning som matchar jobbet hos oss?

Om du fortfarande är sugen- skicka en berättelse om DIG – vem är du, vad har du gjort hittills, vad du har för utbildningar, och VARFÖR vill du jobba med oss?

jobb@arenaforutveckling.se