Välkommentill oss!

Välkommentill oss!

Vill du bli en del av Arena För Utveckling?


Vad KUL! Du behövs verkligen! Som medarbetare hos oss är du Viktig på Riktigt. Du är verktyget för våra deltagare att skapa sin egen Arena för utveckling.

Vill du också utvecklas? För oss är det självklart att du och vi som jobbar här också behöver en arena för utveckling. Vi vill lära nytt, ta till oss senaste forskningen och förstå vad som är viktigt att ta med sig in i vårt jobb.

Allt vi gör är på RIKTIGT, vi gör det TILLSAMMANS och vi har KUL. Vi tar ledarskapet på allvar och vi tar medarbetarskapet på allvar. Vi har samma värde, vi har olika roller och vi tar ett gemensamt ansvar för att det ska bli bra. Vi snackar inte skit, vi pratar om det som det handlar om med den det handlar om.

Har du erfarenheter av branschen? Har du en utbildning som matchar jobbet hos oss?

Om du fortfarande är sugen- skicka en berättelse om DIG – vem är du, vad har du gjort hittills, vad du har för utbildningar, och VARFÖR vill du jobba med oss?

jobb@arenaforutveckling.se

Våra enheter

Arena för Utveckling
– Rådmansgatan

Rådmansgatan 19
11425 Stockholm

Telefon: 0722 354 554
E-post: ulrica.andersson@arenaforutveckling.se

Arena för Utveckling
– Sequitur

Sorterargatan 23
16250 Vällingby

Telefon: 0736 552 920
E-post: info@arenaforutveckling.se

Välkommen till Sequitur!
Vi vill skapa din verksamhet tillsammans med dig. Precis som du kan läsa på hemsidan erbjuder vi olika inriktningar. Vi har under flera år haft efterfrågan på bland annat spelprogrammering, webbutveckling, grafisk formgivning och filmredigering, vilket vi också har specialiserat oss på. Därutöver finns möjlighet att jobba med skapande och musik. Våra jobbcoacher stöttar mot arbete i olika branscher.

Vi vill veta vad du vill och vad du tycker om att göra – när vi lärt känna varandra utvecklar vi din verksamhet tillsammans med dig.